• Bizi Arayın
    sagnakegitim@hotmail.com

AÇILIŞ KONUŞMASI

Değerli Veliler, Kıymetli Öğretmen Arkadaşlarım, Sevgili Öğrenciler
Bugün yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın heyecanı içerisindeyiz. Eğitimli bir toplumun geleceğe güvenle bakması kaçınılmazdır. Her konuda eğitim, bilginin, yeteneğin ve deneyimlerin gelişimini sağlayacaktır.
Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmenimiz Atatürk de “Eğitimdir ki bir ulusu bağımsız, şanslı, yüksek bir toplum halinde yaşatır. Ya da bir ulusu esaret ve yoksulluğa terk eder” demiştir.
Sağnak Eğitim Kurumları da Milli Eğitim Temel Kanunu’nun belirlediği genel amaçlar çerçevesinde kendisine, ailesine, ülkesine ve insanlığa yararlı, ülkesini ve milletini seven, laik, demo kratik, Türkiye Cumhuriyeti’nin Temel niteliklerine ve Atatürk İlkeleri’ne bağlı çağdaş gençler yetiştirmeyi amaçlar. Okulumuzda öğrencilerimizin sosyal beceri ve akademik gelişmelerine fırsat veren eğitim-öğretim ortamları oluşturulacaktır.
Sevgili Öğrenciler;
Sizler, bu ülkenin geleceği umudusunuz. Ülkeyi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarıp, aydınlık yarınları sizler oluşturacaksınız. Sorumluluklarını zamanında yerine getiren, kendisiyle barışık özgüveni gelişmiş araştıran, inceleyen, sorgulayan, düşüncelerini özgürce ifade eden bilgiye ulaşmak için gereken yöntemleri kullana insani değerlere sahip çıkan, çevresindeki kişilere ve toplumsal olaylara karşı duyarlı, çevre bilincine sahip bireyler olacaksınız.
Hepinizin sağlıklı, mutlu, başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmenizi diliyorum.

AhmetGÖLEN
Okul Müdürü